Cine suntem

Despre Lugano Beauty

NOI SUNTEM LUGANO

Povestea Lugano Beauty Concept începe ca un concept nou pe piața de înfrumusețare din Timișoara, care integrează profesionalismul echipei și atitudinea orientată spre client. Punem preț pe frumusețe și dorința noastră de continuă perfecționare, pentru că știm că asta îți dorești și tu: să ajungi cât mai aproape de cea mai bună versiune a ta!
Fă și tu următorul pas spre perfecțiune!

Apropierea de perfecțiune începe cu experiență. Lugano Beauty Concept se mândrește cu o echipă cu peste 13 ani experiență în managementul saloanelor de înfrumusețare, care și-a propus să ofere mai mult, mai bine. Noul concept include un salon modern, care îmbină cele mai noi tehnologii de pe piața profesională de înfrumusețare cu un design inspirat de saloanele de top din Paris si New York. Totul, ca tu să te bucuri de experiența perfectă!

Iar când spunem că oferim servicii și produse de top, mizăm pe selecționarea atentă a acestora și alegerea a tot ce e mai bun, la nivel internațional. Lugano Beauty Concept are parteneri de renume din toată lumea, printre care se numără și Kerastase, L'Oreal, Ericson Laboratoire, Codage, Nashi Argan și Maria Galland. În plus, îți punem la dispoziție și produse inovatoare pe piața locală, precum neurocosmetice și produsele cosmetice organice.

O femeie ar trebui să fie două lucruri: cine și ce vrea

Coco Chanel

Cel mai frumos make-up al unei femei este pasiunea dar cosmeticele sunt mai ușor de cumpărat

Yves Saint Laurent

Dragostea de frumusețe este Gust. Crearea de frumusețe este Artă

Ralph Waldo Emerson

Mărcile folosite în salonul nostru

Lugano Beauty Concept folosește în salon doar produse de top ale unor companii internaționale recunoscute. Dorim să inovăm și de aceea în salonul nostru veți găsi și produse de ultimă generație, premiate la saloanele internaționale de profil.