EPILARE

Salon Timișoara Lugano Beauty Concept

Epilare

Epilarea este un must-have pentru orice doamnă și domnișoară. Dacă încă nu te-ai hotărât pentru o variantă de epilare cu efecte pe termen lung, te așteptăm oricând să beneficiezi de serviciile noastre de epilare tradițională. Nu te împrieteni cu lama, împrietenește-te cu salonul nostru de cosmetică. De ce îți spunem acest lucru?

Pentru că ne dorim să te bucuri de un rezultat excelent, de o piele fină, bună de mângâiat. Ca în orice procedeu cosmetic, există mai multe tehnici de epilat așa că îți recomandăm să apelezi la un cosmetician cu experiență, pentru a fi sigură că vei beneficia de cea potrivită pielii tale.

Ce ne recomandă

01.

EXPERIENȚA

Echipa noastră este formată din oameni cu experiență în domeniile în care activează iar echipa de conducere are peste 10 ani experiență în managementul saloanelor.

02.

PRODUSELE

Când spunem că oferim servicii și produse de top, mizăm pe selecționarea atentă a acestora și alegerea a tot ce e mai bun, la nivel internațional: Kerastase, L'Oreal, Nashi Argan.

03.

PASIUNEA

Aici ma gandesc la text.

Salonul din Timișoara unde vezi rezultatele

Îți e frică de durere? Nu o să te mințim, o sesiune de epilare nu este cel mai plăcut lucru, dar nu putem vorbi despre o durere propriu-zisă, ci de o senzație neplăcută, pe care o cunoști deja. Mai știi vorba aceea veche din popor care spunea că baba suferă la frumusețe?

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

LISTĂ PREȚURI EPILARE

EPILARE
Denumire serviciu Preț
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON

FOLLOW LUGANO

OFERTA SĂPTĂMÂNII

În fiecare săptămână salonul tău favorit din Timișoara îți oferă o ofertă specială la un serviciu.

Arată-mi oferta

PROGRAMARE

Completați formularul de mai jos și o colegă vă va suna pentru confirmare la ora indicată

Cele mai bune servicii de înfrumusețare din Timișoara sunt doar la un click distanță.