EPILARE DEFINITIVĂ

Salon Timișoara Lugano Beauty Concept

Epilare definitivă

În cazul în care te-ai săturat de metodele clasice de epilare costisitoare, dureroase, și mai ales de scurtă durată, atunci cu siguranță epilarea definitivă este soluția cea mai bună pentru tine. Indiferent de vârsta pe care o ai, acest tip de epilare este unul 100% sigur, care nu îți afectează în absolut niciun fel sănătatea și care îți oferă cele mai bune rezultate pe termen lung. Acum poți avea o piele mătăsoasă și delicată, în cel mai simplu și eficient mod posibil. Nu mai este nevoie să pierzi timp prețios epilându-te la perioade scurte de timp și te poți bucura de o piele frumoasă și catifelată tot timpul.

Epilarea definitivă este o metodă inovatoare, pe care echipa noastră o realizează cu ajutorul unei apărături de top. În cadrul fiecărui tratament, specialistul hotărăște care sunt cei mai buni parametri pentru o linie delicată de echilibrare a nevoii fiecărui client în parte, pentru eficientă și siguranță maxime. Utilizăm cele mai moderne și sigure tehnologii ale momentului pentru a oferi cele mai bune rezultate. Orice client se simte extrem de confortabil pe durata tratamentului, pentru ca la terminarea acestuia să se bucure de o piele cât mai fină care va rămâne așa pentru o lungă perioadă de timp.

Ce ne recomandă

01.

EXPERIENȚA

Echipa noastră este formată din oameni cu experiență în domeniile în care activează iar echipa de conducere are peste 10 ani experiență în managementul saloanelor.

02.

PRODUSELE

Când spunem că oferim servicii și produse de top, mizăm pe selecționarea atentă a acestora și alegerea a tot ce e mai bun, la nivel internațional: Kerastase, L'Oreal, Nashi Argan.

03.

PASIUNEA

Aici ma gandesc la text.

Salonul din Timișoara unde vezi rezultatele

Încearcă și tu acum acest tratament de epilare definitivă, care te va scuti de ore petrecute la salonul de cosmetică, sume mari de bani cheltuite, și mai ales de durere. Alege să fi pregătită oricând să porți rochia preferată sau costumul de baie. Simplifică-ți viață în cel mai simplu mod posibil, alegând epilarea definitivă. Niciodată nu a fost mai simplu să arăți impecabil în orice moment al vieții tale. Îți oferim tratamente excelente indiferent de zona corpului tău în care îți dorești să scapi definitiv de părul inestetic. Sănătatea îți este la maxim protejată, iar tu te poți bucură de un look absolut perfect.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

LISTĂ PREȚURI EPILARE DEFINITIVĂ

EPILARE DEFINITIVĂ FEMEI
Denumire serviciu Preț
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
EPILARE DEFINITIVĂ BARBAȚI
Denumire serviciu Preț
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON

FOLLOW LUGANO

OFERTA SĂPTĂMÂNII

În fiecare săptămână salonul tău favorit din Timișoara îți oferă o ofertă specială la un serviciu.

Arată-mi oferta

PROGRAMARE

Completați formularul de mai jos și o colegă vă va suna pentru confirmare la ora indicată

Cele mai bune servicii de înfrumusețare din Timișoara sunt doar la un click distanță.