MANICHIURĂ PEDICHIURĂ

Salon Timișoara Lugano Beauty Concept

Manichiură și pedichiură

Nu există nici o îndoială că unghiile sunt cartea de vizită a oricărei femei și de aceea este foarte important că acestea să arate în permanență impecabil. Știm că femeile din ziua de azi sunt extrem de ocupate atât cu jobul cât și cu familia și tocmai din acest motiv ne dorim să le ajutăm să arate extrem de bine, indiferent de cât de multe activități au de îndeplinit în decursul unei zile. Acum este mai ușor ca niciodată să obții o manichiură sau/și pedichiură impecabilă, modernă, feminină, și foarte atrăgătoare, care să te facă să te simți bine în propria-ți piele.

Tehnicile de manichiură și pedichiură au evoluat foarte mult în ultimii ani, tocmai pentru că fiecare femei în parte să se poată bucură de un rezultat perfect, care să dureze o lungă perioadă de timp. Tocmai din nevoia acerbă a femeii moderne de a arăta impecabil deși nu are foarte mult timp la dispoziție, au apărut pe piață cele mai calitative și inovatoare tehnici pentru realizarea unei manichiuri sau/și pedichiuri excelente. Ei bine, de aceste tehnici dispunem și noi, alături de produse de calitate superioară care nu afectează în absolut niciun fel unghia.

Ce ne recomandă

01.

EXPERIENȚA

Echipa noastră este formată din oameni cu experiență în domeniile în care activează iar echipa de conducere are peste 10 ani experiență în managementul saloanelor.

02.

PRODUSELE

Când spunem că oferim servicii și produse de top, mizăm pe selecționarea atentă a acestora și alegerea a tot ce e mai bun, la nivel internațional: Kerastase, L'Oreal, Nashi Argan.

03.

PASIUNEA

Aici ma gandesc la text.

Salonul din Timișoara unde vezi rezultatele

Te așteptăm cu cele mai complexe tratamente de îngrijire a unghiilor, tratamente care oferă un rezultat vizibil pe o perioada lungă de timp. Mai mult decât atât, indiferent de manichiura sau/și pedichiura preferată, specialiștii noștri te ajută să obții rezultatul droit, de care să te bucuri până la câteva săptămâni. Cu ajutorul nostru, banii tăi sunt investiți atât în calitate cât și în durabilitate.

Uită de unghiile deshidratate și de clasicele manichiuri și pedichiuri costisitoare care în mod paradoxal, nu rezistă și bucură-te de cele mai deosebite și moderne tratamente pentru unghiile tale, dar și de modele atractive de manichiură și pedichiură. Fii frumoasă și îngrijită tot timpul cu ajutorul echipei noastre de profesioniști.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

LISTĂ PREȚURI MANICHIURĂ / PEDICHIURĂ

MANICHIURĂ
Denumire serviciu Preț
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
PEDICHIURĂ
Denumire serviciu Preț
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON
RON

FOLLOW LUGANO

OFERTA SĂPTĂMÂNII

În fiecare săptămână salonul tău favorit din Timișoara îți oferă o ofertă specială la un serviciu.

Arată-mi oferta

PROGRAMARE

Completați formularul de mai jos și o colegă vă va suna pentru confirmare la ora indicată

Cele mai bune servicii de înfrumusețare din Timișoara sunt doar la un click distanță.